Jardins verticals

A Babilon, som especialistes en la creació de jardins verticals, fem projectes per a hotels, empreses, cases i edificis públics i privats. El nostre objectiu és integrar la bellesa natural en l'entorn arquitectònic, brindant beneficis energètics i ecològics inigualables.

Contacta amb nosaltres

Entorn saludable i sostenible

Els nostres jardins verticals no sols embelleixen els espais, sinó que també garanteixen nombrosos beneficis. Actuen com a aïllants tèrmics naturals, redueixen la càrrega de refrigeració i estalvien costos energètics. A més milloren la qualitat de l’aire en absorbir el diòxid de carboni i alliberar oxigen fresc, creant un entorn saludable i sostenible. Actuen com a filtres naturals, purificant l’aire i atrapant partícules nocives.

A Babilon, ens preocupem per la conservació de l’aigua. Implementem sistemes de reg avançats, com la fertirrigació i hidroponia, que garanteixen un ús eficient i responsable de l’aigua. Les nostres tècniques de recirculació de l’aigua minimitzen el desaprofitament i asseguren una gestió intel·ligent d’aquest valuós recurs.

Submergeix-te en la bellesa de la jardineria vertical i transforma els teus espais

El nostre equip d’experts s’encarregarà de tots els aspectes del procés, des del disseny fins a la instal·lació i el manteniment continu. Treballem en una varietat d’entorns, adaptant els nostres dissenys a les teves necessitats i estil. Ja sigui que desitgi embellir un hotel, crear un ambient verd en una oficina o transformar la façana d’un edifici públic, tenim l’experiència i la passió per a fer-ho realitat.

Contacta avui mateix i descobreix com els nostres jardins verticals poden revitalitzar els teus espais, millorar la qualitat de vida i deixar una petjada ecològica positiva en el teu entorn. Eleva les teves expectatives i gaudeix dels beneficis estètics, energètics i ambientals de la jardineria vertical amb Babilon.

Formulari de contacte