Jardineria convencional

Dissenyem i cultivem jardins que transformen els teus espais! La jardineria és considerada un art i a Babilon ens apassiona el disseny i cultiu de jardins. Ja sigui en espais oberts, a l'aire lliure o en petits racons dins de casa teva, estem preparats per crear jardins de somni que s'adaptin perfectament a cada ambient.

Contacta amb nosaltres

Estudi exhaustiu per crear un jardí únic i harmoniós

El nostre enfocament a la jardineria abasta diversos aspectes fonamentals. Comprenem el funcionament de les plantes i coneixem les necessitats específiques de cadascuna. Analitzem detingudament les característiques del teu espai i, a partir d’aquí, seleccionem amb cura les plantes més adequades per crear un jardí únic i harmoniós.

Abans de començar qualsevol projecte, duem a terme un estudi exhaustiu del lloc. Això ens permet comprendre les particularitats de l’espai i aprofitar-ne al màxim el potencial. El nostre equip d’experts dissenya acuradament cada detall tenint en compte les teves preferències i objectius.

Tenim l’experiència i els recursos necessaris per materialitzar el vostre jardí de somni

Un cop definit el disseny, ens encarreguem d’executar l’obra amb precisió i professionalisme. Comptem amb l’experiència i els recursos necessaris per materialitzar el vostre jardí de somni, cuidant cada planta i detall per aconseguir un espectacular resultat.
Confia en Babilon per crear el jardí perfecte que transformarà els teus espais.

Contacta amb nosaltres avui mateix i deixa’ns fer realitat els teus somnis de jardineria!
A Babilon, convertim la natura en art.

Formulari de contacte

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.