Estudi Blat

El projecte de jardí vertical a l’interior d’aquest inmoble té com a objectiu transformar un espai intern mitjançant la creació d’un jardí vertical que no sols afegeixi un toc estètic, sinó que també millori la qualitat de l’aire i promogui una connexió més profunda amb la naturalesa. La instal·lació va ser realitzada en una paret de pladur especialment dissenyada per a ocultar de manera elegant tot el sistema de reg i l’estructura.

L’objectiu del projecte

Estètica Residencial: Millorar l’estètica de l’espai interior mitjançant la incorporació d’un jardí vertical que s’integri harmoniosament amb la decoració existent.

Qualitat de l’Aire Interior: Seleccionar plantes específiques amb propietats de purificació de l’aire per a millorar la qualitat de l’aire en la llar.

Disseny Elegant i Discret: Crear una paret de pladur que no sols serveixi com a suport per al jardí vertical sinó que també oculti de manera eficient el sistema de reg i l’estructura, mantenint un disseny elegant i discret.

Facilitat de Manteniment: Dissenyar el sistema de reg per a garantir un manteniment senzill i eficient, adaptat a les necessitats específiques de les plantes seleccionades.

Contacta amb nosaltres

Descripció de la proposta

  • Construcció d’una paret de pladur que serveixi com a suport del jardí vertical i oculti el sistema de reg.
  • Integració d’elements estètics en la paret per a complementar el disseny interior.
  • Selecció de plantes d’interior que s’adaptin a l’entorn i a les condicions de llum específiques.
  • Triar materials resistents i estètics per a l’estructura de suport.
  • Preparar la paret de pladur per a la instal·lació del sistema de reg i l’estructura de suport.
  • Plantació acuradament les plantes seguint el disseny establert.
  • Implementar un sistema de reg automatitzat que garanteixi un subministrament d’aigua eficient i ajustat a les necessitats de cada planta.

Formulari de contacte

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.