nosaltres

 

Babilon és una empresa fundada en 2003 que va començar la seva activitat en el món de la jardineria amb el projecte d'expandir la jardineria cap a la dimensió vertical.

 

Després d'uns primers anys d'obres en jardineria tradicional, de mica en mica, i essent pionera en el panorama nacional, va anar reconvertint la seva activitat cap a la jardineria vertical i les cobertes enjardinades.

 

 

Babilon és una empresa compromesa amb la conservació del medi ambient, tenim la voluntat de participar en la creació i divulgació de la cultura de la jardineria vertical i les cobertes verdes. 

La integració de la vegetació a l'arquitectura no és només  una orientació professional sinó també un desig que busca transformar els paisatges urbans i fer-los més agradables i habitables.

 

Actualment, Babilon és una de les empreses amb més experiència en la instal·lació de tecnologies modulars verticals. 

 

Som jardiners professionals i treballadors verticals oficialment acreditats i això ens converteix en una empresa qualificada, especialitzada i resolutiva per als seus projectes de jardineria vertical.


Com ho fem?

Segons el projecte i les seves necessitats utilitzem les tècniques més adients tant en les solucions de plantació com en les tècniques d’accés.

Comptem amb enginyeria pròpia i una xarxa d'estrets col·laboradors d'alt nivell que ens permeten resoldre el projecte en conjunt.

 

Des de l’estudi botànic, els sistemes de reg i drenatge, els possibles automatismes,  els accessos per a posteriors treballs de manteniment, les solucions estructurals, la qualitat de la impermeabilització, les analítiques d'aigua i substrats, el disseny d’estructures i línies de vida... Treballem de forma global el projecte i, si escau, fem la instal·lació i el manteniment posterior.

 

 

Col·laborem amb altres jardineries i organismes per a assessorar i formar els seus treballadors i d’aquesta forma poder estendre la cultura i l’aplicació de la jardineria vertical.


Filosofia

 

Babilon és una empresa que creu i estima el que fa i tenim la voluntat de participar en la creació i divulgació de la cultura de la jardineria vertical i les cobertes enjardinades.

 

La integració de la vegetació en l’arquitectura no és només una orientació professional sinó també un desig que busca transformar els paisatges urbans i fer-los més agradables i habitables.

 

 

La instal·lació d’aquests jardins a les ciutats no només té beneficis estètics, aquests jardins també tenen beneficis pel medi ambient i per la salut de les persones i del seu entorn i això és quelcom que ens fa sentir especialment orgullosos de la nostra professió.

 

A Babilon unim esforços per treballar no només en el desenvolupament tècnic de nous jardins sinó també en la generació i divulgació d’aquesta nova cultura.