Fundada en 2003, és una de les empreses amb més experiència en la instal·lació de tecnologies modulars verticals

Jardineria Artistica Babilon SL, és una empresa fundada en 2003 que va començar la seva activitat en el món de la jardineria amb el projecte d’expandir la jardineria cap a la dimensió vertical.

Després d’uns primers anys d’obres en jardineria tradicional, de mica en mica, i essent pionera en el panorama nacional, va anar reconvertint la seva activitat cap a la jardineria vertical i les cobertes enjardinades.

Actualment, Babilon és una de les empreses amb més experiència en la instal·lació de tecnologies modulars verticals.

Som jardiners professionals i treballadors verticals oficialment acreditats i això ens converteix en una empresa qualificada, especialitzada i resolutiva per als seus projectes de jardineria vertical.

Contacta amb nosaltres

Per què nosaltres

 • Pioners a nivell nacional

  Projectes tècnicament complexes i singulars

 • Equip tècnic professional

  Equip d’arquitectura i enginyeria tècnica agrícola pròpia

 • 20 anys

  D’experiència consolidada en el sector

 • Medi ambient

  Innovació i preservació del medi ambient

 • Seguretat

  Tècnics d’accés i seguretat en alçada

 • Assessorament tècnic

  Dels nostres profesionals oficialment acreditats

Enginyeria pròpia i una xarxa d’estrets col·laboradors

Segons el projecte i les seves necessitats utilitzem les tècniques més adients tant en les solucions de plantació com en les tècniques d’accés.

Comptem amb enginyeria pròpia i una xarxa d’estrets col·laboradors d’alt nivell que ens permeten resoldre el projecte en conjunt.

Des de l’estudi botànic, els sistemes de reg i drenatge, els possibles automatismes, els accessos per a posteriors treballs de manteniment, les solucions estructurals, la qualitat de la impermeabilització, les analítiques d’aigua i substrats, el disseny d’estructures i línies de vida… Treballem de forma global el projecte i, si escau, fem la instal·lació i el manteniment posterior.

Col·laborem amb altres jardineries i organismes per a assessorar i formar els seus treballadors i d’aquesta forma poder estendre la cultura i l’aplicació de la jardineria vertical.

Medi ambient i cultura de la jardineria vertical

Babilon és una empresa que creu i estima el que fa i tenim la voluntat de participar en la creació i divulgació de la cultura de la jardineria vertical i les cobertes enjardinades.

La integració de la vegetació en l’arquitectura no és només una orientació professional sinó també un desig que busca transformar els paisatges urbans i fer-los més agradables i habitables.

La instal·lació d’aquests jardins a les ciutats no només té beneficis estètics, aquests jardins també tenen beneficis pel medi ambient i per la salut de les persones i del seu entorn i això és quelcom que ens fa sentir especialment orgullosos de la nostra professió.

A Babilon unim esforços per treballar no només en el desenvolupament tècnic de nous jardins sinó també en la generació i divulgació d’aquesta nova cultura.

Confien en nosaltres