Pau Casals

Aquest projecte de jardineria vertical se centra en el disseny i plantació d’un jardí vertical i una jardinera a la terrassa d’una vivenda particular. Aquests murs vegetals incorporen un sistema de fertirrigació i han estat compostos amb materials procedents de fonts renovables. La composició inclou elements verticals, una jardinera i un estany, a més d’un mur vegetal lateral. La selecció de plantes es basa en les necessitats lumíniques específiques i la zona climàtica de la ubicació.

L’objectiu del projecte

Aquest projecte no només millora l’aspecte de la terrassa, sinó que també crea un entorn sostenible i relaxant per als residents, integrant elements aquàtics i vegetals amb tecnologies de fertirrigació innovadores.

 

Contacta amb nosaltres

Descripció de la proposta

Jardí Vertical i Jardinera Integrats:

  • Disseny d’un jardí vertical i una jardinera que es complementen per crear un entorn verd i harmoniós a la terrassa.
  • La combinació de jardí vertical, jardinera i elements aquàtics crea un entorn verd i relaxant a la terrassa de la vivenda.

Sistema de Fertirrigació Incorporat:

  • Implementació d’un sistema de fertirrigació per assegurar una òptima hidratació de les plantes i una eficient gestió dels nutrients.

Materials de Fonts Renovables:

  • Utilització de materials procedents de fonts renovables per contribuir a la sostenibilitat ambiental del projecte.

Composició Amb Estany i Element Vertical Lateral:

  • Inclusió d’un estany per proporcionar un element aquàtic relaxant, juntament amb un mur vegetal lateral per diversificar l’estètica.

Selecció de Plantes Adaptades al Clima i Llum:

  • Elecció de plantes basada en les necessitats lumíniques específiques i la zona climàtica per assegurar la seva salut i vitalitat.

 

Formulari de contacte

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.