Bellreguart

Aquest projecte no es limita a embellir simplement l’entorn natural, sinó que té com a propòsit principal crear un espai verd i funcional que fomenti un estil de vida agradable per a aquells que gaudeixen d’aquest espai.

L’objectiu del projecte

Aquest projecte de jardineria convencional tenia com a objectiu transformar l’entorn exterior, aportant un toc fresc i vibrant mitjançant la implementació de diverses fases. Des de l’allisament del sòl fins a la plantació de gespa, arbres, plantes i plantació d’una jardinera circumdant, cada element està dissenyat per a crear un oasi natural que realci l’estètica i la funcionalitat de la propietat.

 

 

Contacta amb nosaltres

Descripció de la proposta

  • Alisament del Sòl: 

Avaluació i preparació del terreny per a garantir una superfície uniforme i adequada per al desenvolupament de la gespa. Incorporació de tècniques d’anivellament i correcció del sòl segons les necessitats específiques del projecte.

  • Plantació de Gespa: 

Selecció de gespa d’alta qualitat, adaptat al clima local i a les característiques del sòl. Instal·lació de sistemes de reg eficients per a assegurar el creixement saludable de la gespa.

  • Plantació de Perímetre amb Plantes i Arbres:

Elecció d’una varietat de plantes i arbres que s’adaptin al clima i ressaltin la bellesa de l’entorn. Disseny paisatgístic que crea zones d’interès visual i funcionalitat en tot el perímetre del jardí.

  • Plantació de Jardinera Envolupant:

Plantació en la jardinera envolupant al voltant de la casa per a albergar tota una tanca de boix.

Formulari de contacte

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.