Celebrem 20 anys a Babilon.cat: Un Llegat Verd en la Jardineria Vertical!

Última modificación:

L’any 2003, va néixer Babilon S.L. amb un propòsit clar: transformar la jardineria convencional cap a noves alçades, literalment. Des dels seus modestos inicis en el món de la jardineria, Babilon ha evolucionat fins a convertir-se en un referent nacional en jardineria vertical i cobertes ajardinades.

La història de Babilon és un viatge d’innovació i compromís amb el medi ambient. Després d’anys dedicats a la jardineria tradicional, l’empresa es va convertir en pionera en dirigir-se cap a la dimensió vertical. Aquest canvi estratègic no només va marcar el rumb de Babilon, sinó que també va contribuir a redefinir els paisatges urbans, posant èmfasi en la integració de la vegetació en l’arquitectura.

Avui en dia, amb 20 anys d’experiència al darrere, Babilon destaca com una de les empreses més experimentades en la instal·lació de tecnologies modulars verticals. El nostre compromís amb l’excel·lència ens ha portat a obtenir acreditacions oficials com a jardiners professionals i treballadors verticals.

En cada projecte, des de l’estudi botànic fins a la instal·lació i el manteniment posterior, fem servir les tècniques més avançades i adequades. Comptem amb enginyeria pròpia i col·laboradors de alt nivell per garantir la resolució eficient i exitosa de cada projecte. La col·laboració amb altres empreses de jardineria i organismes demostra el nostre compromís amb la difusió i ensenyament de les millors pràctiques en jardineria vertical.

A Babilon, no només som jardiners; som amants del que fem. La nostra passió va més enllà de la creació de jardins verticals; abraça la missió de transformar els paisatges urbans en espais més agradables i habitables. La instal·lació d’aquests jardins no només aporta beneficis estètics, sinó que també contribueix positivament al medi ambient i a la salut de les persones i les seves comunitats.

En celebrar els nostres primers 20 anys, mirem cap al futur amb entusiasme. A Babilon, unim forces per no només impulsar el desenvolupament tècnic dels nostres jardins, sinó també per generar i difondre la cultura de la jardineria vertical. Gràcies per ser part del nostre viatge verd durant aquestes dues dècades!