Què fem?

 

Des de l’inici  de la nostra aventura, l’objectiu de Babilon S.L. és el de traslladar els espais verds al pla vertical i als espais que tradicionalment no han estat vegetats.

 

L’aplicació de les noves tecnologies ens permet fer una jardineria “aplicada a l’arquitectura”, i des d’aquest enfocament hem desenvolupat, com a pioners a Espanya, la jardineria vertical i els  murs verds. També hem aplicat solucions mixtes a cobertes enjardinades i pretenem estendre els medis de cultiu i els espais verds a noves dimensions com patis interiors, aïllaments tèrmics en pell de façana etc.

 

No perdem tampoc els nostres orígens: som jardiners; i per tant realitzem projectes de jardineria tradicional, treballs de poda, talussos, obra pública, horts urbans, sistemes de reg...

 

Assessorem, dissenyem, instal·lem i mantenim, i col·laborem en xarxa amb altres jardineries, arquitectes, paisatgistes, enginyers. El nostre departament d'arquitectura tècnica i enginyeria agrònoma dissenya i col·labora en els projectes més ambiciosos.