Terrassa

Aquest projecte de jardineria vertical afronta el disseny, construcció i plantació d’un jardí vertical a la terrassa d’una casa que ja compta amb una imponent olivera. Per completar el disseny d’aquest espai verd, s’ha creat un jardí vertical amb un disseny especial de franges verticals, delimitades visualment amb varietats de plantes en tons de verd clar, verd fosc, groc, plantes amb flor, entre altres.

L’objectiu del projecte

Objectiu és enriquir l’aspecte visual de la terrassa, també crea un espai verd integrat i equilibrat amb la presència destacada de la gran olivera existent. La diversitat de plantes i el disseny meticulós amb franges verticals aporten singularitat i caràcter a aquesta àrea exterior.

Contacta amb nosaltres

Descripció de la proposta

  • Disposició de Franges Verticals:

Desenvolupament d’un disseny amb franges verticals clarament definides, proporcionant una estètica ordenada i distintiva.

  • Varietat de Plantes:

Selecció de plantes amb diferents tonalitats de verd, incloent-hi verd clar i fosc, a més d’altres colors com groc i diverses plantes amb flor.

  • Integració Amb la Gran Olivera:

Garantia de coexistència harmònica amb la gran olivera prèviament existent, considerant les necessitats i les característiques d’aquesta.

Formulari de contacte

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.